El-cykel - wernercykleri
cykler1500x145

El-Cykler

El-cyklen: For dig der vil hurtigt frem

Føles som om der altid er medvind på cykelstien

Det kan være svært at vælge den rigtige el-cykel som passer netop til dig. Spørgsmål der er vigtige at stille sig:

  • Din kørestil – afslappende eller aggressiv?
  • Hvor langt skal du cykle?
  • Hvor høj og hvor tung er du?
  • Skal du have børn med?
  • Har du problemer med helbred eller skade at tage hensyn til

 

Fordele ved en el-cykel

Hvad skal jeg være opmærksom på

Det er vigtigt at inden du bruger mange penge på en el-cykel, at du får professionel hjælp og rådgivning og det kan vi hjælpe med.

Vi har mange års erfaring med el-cykler både hvis du er aktiv inden for cykelsporten, men også til almindelig hverdagsbrug.

Vi sælger el-cykler til både herre, dame og børn fra det kvalitetsmærker som  Stevens, Whyte, Mondraker og Achielle, så vi er sikre på at hvis du køber en el-cykel hos os, så er du sikker på problemfri kørsel. Vores cykelværksted lapper og reparerer din el-cykel med det samme eller indenfor få dage.

Du skal vælge en El-cykel, når du vil hurtig frem og gerne uden at lugte af sved. Hvis du er skadet og har lidt svært ved at cykle, men alligevel foretrækker at få lidt motion er el-cykel det perfekte valg.

Hvordan fungerer en el-cykel egentlig?

Du skal selv holde motoren i gang ved at cykle, men det er ikke hårdt og så klarer motoren et ekstra skub op til omkring 30 km/t. En el-cykel er tungere end en almindelig cykel, men det mærker man ikke, tværtimod så ligger den stabil og sikker på vejen. El-cykel batterier er blevet meget bedre og holder i dag minimum 30 km og mange op til 100+ km, men selv om du glemmer at oplade kan sagtens cykle videre uden batteri.

Se vores el-cykler fra: 
Stevens  –  Whyte  –  Mondraker  –  Achielle

Få gratis rådgivning til at vælge den rigtige el-cykel for dig

Er du i tvivl om el-cyklen er det rette valg for dig?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Se alle vores el-cykler her