Cykler Cykler - wernercykleri

Cykler

Danmark er et stort cykelland – 50% af danskerne har en cykel og der bliver cyklet 1,6 km i gennemsnit pr. dansker hver dag.

Hos Werners Cykelri i Svendborg gør vi alt vi kan for at det skal blive nemmere og mere behageligt for dig at cykle.
Vi sælger cykler fra flere kvalitetsmærker bl.a. tyske Stevens og engelske Whyte. Vi har børnecykler, herre, dame, racercykler, MTB, E-MTB, cykler med lad – har vi ikke den cykel som passer til dig – så skaffer vi den. Vi står på hovedet for at holde din cykel kørende – du kan altid kontakte os og så presser vi dig ind uanset om vi har tid eller ej – så finder vi en løsning. Vi har alt i cykeltilbehør og følger med i sporten og tilbyder bl.a. RED e-gear fra SRAM, som er blandt de bedst testede og udviklede e-gear til cykler. SRAM RED er f.eks med når der bliver vundet etapesejre i Tour de France

Om E-gear

E-gear er genialt når du er udøver inden for cykelsporten. Selve gearskiftet med elektroniske gear sker nemt, hurtigt og gnidningsfrit ved, at rytteren trykker på en knap i venstre eller højre side – alt efter hvilket gear der skal skiftes til.

E-gearet styres via sensorer for og bag på cyklen, og holder øje med kædens placering og dermed sker den automatiske justering af gearene. E-gear kræver mindre vedligehold –  du skal kun oplade batterierne.

Vi forhandler E-gear fra SRAM som er blandt de allerbedste og mest testede e-gear der findes på markedet i øjeblikket. Læs mere om SRAM her

Vi yder den bedste rådgivning når du skal have ny cykel eller monteret e-gear.

Se et udvalg af Stevens cykler:

Herunder kan du læse mere om alle vores cykler.

Viser 1–12 af 58 resultater