El-cykel Cykler - wernercykleri

El-cykel

Det kan være svært at vælge den rigtige el-cykel som passer netop til dig. Spørgsmål der er vigtige at stille sig:

  • Din kørestil – afslappende eller aggressiv?
  • Hvor langt skal du cykle?
  • Hvor høj og hvor tung er du?
  • Skal du have børn med?
  • Har du problemer med helbred eller skade at tage hensyn til

Det er vigtigt at inden du bruger mange penge på en el-cykel, at du får professionel hjælp og rådgivning og det kan vi hjælpe med. Vi har mange års erfaring med el-cykler både hvis du er aktiv inden for cykelsporten, men også til almindelig hverdagsbrug. Vi sælger el-cykler til både herre, dame og børn fra det tyske kvalitetsmærke Stevens, så vi er sikre på at hvis du køber en el-cykel hos os, så er du sikker på problemfri kørsel. Vores cykelværksted lapper og reparerer din el-cykel med det samme eller indenfor få dage.

Du skal vælge en El-cykel, når du vil hurtig frem og gerne uden at lugte af sved. Hvis du er skadet og har lidt svært ved at cykle, men alligevel foretrækker at få lidt motion er el-cykel det perfekte valg.

Hvordan fungerer en el-cykel egentlig?

Du skal selv holde motoren i gang ved at cykle, men det er ikke hårdt og så klarer motoren et ekstra skub op til omkring 30 km/t. En el-cykel er tungere end en almindelig cykel, men det mærker man ikke, tværtimod så ligger den stabil og sikker på vejen. El-cykel batterier er blevet meget bedre og holder i dag minimum 30 km og mange op til 100+ km, men selv om du glemmer at oplade kan sagtens cykle videre uden batteri.

Få gratis rådgivning og hjælp til at vælge den rigtige el-cykel for dig

Hør mere om el-cykler

Læs om vores el-MTB her

Herunder ser du blot et udvalg at el-cykler fra Stevens – hvis din el-cykel ikke er på lager – skaffer vi den løbet af få dage

Viser 1–12 af 18 resultater