MTB - Mountainbike cykler - Når kun det bedste er godt nok

Mountainbikes Stevens

Mountainbikes har en helt særlig plads i hjertet hos Werners Cykelri. Indehaver, Jakob Werner, er selv aktivt medlem af foreningen bag (Skovhuggeren – http://skovhuggeren.com/), som er et 20 km langt MTB-spor i Svendborg.

Vi tilbyder et stort udvalg af forskelligt MTB-specialudstyr – heriblandt pedaler, sko, hjelme og sikkerhedsudstyr.  Vores viden og passion omkring mountainbikes kommer vores kunder til gode, da vi elsker at hjælpe og rådgive andre.

Som forhandler af kvalitets mountainbikes fra STEVENS, sælger Werners Cykelri mange forskellige modeller til gode priser. Vores udvalg spænder bredt, og vi tilbyder blandt andet cykler inden for Full Suspension, Hardtail, Dame og Junior.

Lige meget om, du står du over for dit første køb af ny Mountainbike eller er rutineret mountainbikerytter, er du i trygge hænder hos os. Vi guider dig igennem junglen af de forskellige MTB modeller, rådgiver dig omkring størrelse, brug og hvilket udstyr som egner sig til dit behov. Vi er med på noderne og kan bl.a. levere din mountainbike med elektroniske gear og med alt andet ekstra udstyr.

Om Elektronisk gear til MTB

Det elektroniske gearskifte gør det nemt og smidigt for dig som mountainbikerytter, hvad enten du er professionel eller en glad amatør. Vi anbefaler E-gear fra SRAM AXP som er kvalitet med bl.a. genopladelige batterier. Elektronisk gear har efterhånden været fremme i nogle år nu, hvilket betyder at de nu er på et niveau, hvor kvaliteten er i top og at du ikke vil fortryde din investering.

Med E-gear bliver dit gearskifte hurtigere og gør det muligt at køre i et mere udfordrende terræn.

Kig ind til Werners Cykelri i Svendborg og lad os hjælpe dig med at finde den helt rigtige mountainbike, som netop passer til dit behov og kørestil.

Vi rådgiver gratis om køb og reparation af MTB 

Herunder ses et udpluk af vores Mountainbikes – se også vores E-MTE

Viser 1–12 af 16 resultater