Racercykler Stevens Cykler - wernercykleri

Racercykler Stevens

Hos Werners Cykelri er vi eksperter i forskellige typer cykler og deres dertilhørende udstyr.
Et af vores specialer er racercykler og vi står altid klar til at hjælpe dig når du skal investere i en ny racercykel. Det er vigtigt at du får den cykel som netop passer til dig og der mange ting, du skal være opmærksom på.
Vi har mange års erfaringer med salg og rådgivning omkring Racercykler, men også med reparationer. Vi ved hvilket gear, dæk og ekstra udstyr der egner sig netop til dit behov. Hos Werners Cykelri forhandler vi bl.a. racercykler fra kvalitetsmærket STEVENS.
Vores racercykler findes i alle typer prisklasser – alt efter, hvor meget ekstra udstyr, du ønsker til din nye cykel. Det kunne eksempelvis være elektroniske gear, der sikrer dig et langt nemmere skift mellem gearene på din cykeltur.

Om Elektronisk gear

Vi forhandler E-gear fra SRAM AXS som er med genopladelige batterier som holder i flere hundrede kilometer på en opladning.
Selve gearskiftet med elektroniske gear sker ved, at rytteren trykker på en knap i venstre eller højre side – alt efter om gearskiftet skal ske foran eller bagved. De elektroniske gear styres via sensorer for og bag på racercyklen, som holder øje med kædens placering og dermed sker den automatiske justering af gearene.

Ønsker du at høre mere om racercykler og har eventuelle spørgsmål, så kontakt os nu – eller kom forbi Werners Cykelri i Svendborg.

Skal vi hjælpe med at finde den rigtige racercykel til dig?

Herunder ser du nogle af vores racercykler

Viser alle 4 resultater