E-Mountainbikes Cykler - wernercykleri

E-Mountainbikes

Hos Werners Cykelri har vi en forkærlighed for mountainbikes, men markedet udvider sig hele tiden og seneste skud på stammen, som efterhånden har et par år på bagen, er den elektroniske mountainbike.

Vi har flere typer E-MTBs fra kvalitetsmærket STEVENS i forretningen. Det smarte ved elektrisk MTBs er, at du modsat almindelige mountainbikes, får hjælp til at komme fremad. Det betyder, at hvis du af en eller anden årsag har svært ved at komme rundt eller bare gerne vil nå lidt længere, så er det oplagt at prøve en E-MTB.

E-Mountainbikes bruges særligt i stejlere og ufremkommeligt terræn og med den nye elektroniske version kan flere få glæde af sporten.

Alle har nu mulighed for at komme ud og udfordre sig selv i terrænkørsel. Har du lyst til at prøve rigtige bjerge kan din elektriske mountainbike nemt medbringes på ferien, hvor udfordringen kan blive total. Du kan også blive udfordret i Danmark – der findes utallige trails og klubber og der tilbydes forskellige motionsløb med særlige grupper af E-MTBs.

Få hjælp til at vælge den rigtig e-mountainbike – kig forbi Werners Cykelri, vi står klar til at rådgive dig.
Kontakt os nu

Herunder ser du blot et udpluk af vores E-MTB

Viser alle 9 resultater